De Mensheid - Levensloop

vendredi 13 octobre 2017, C-Mine Genk Conférenciers: Vrijdag 13 oktober 2017 vindt de theatervoorstelling De Mensheid plaats in C-Mine Genk.

De Mensheid - Levensloop
Vrijdag 13 oktober 2017 vindt de theatervoorstelling De Mensheid plaats in C-Mine Genk. Naar aanleiding van Levensloop (14 en 15 oktober) koppelen Inner Wheel Genk, Rotaract Genk en de 3 Genkse Rotary clubs de krachten, zowel voor Levensloop als voor dit top theaterstuk.

Zo'n 15 jaar geleden schreef Arnon Grunberg 'De Mensheid Zij Geprezen' een pamflet waarin hij stelde dat de mensheid dan wel hebberig, wellustig, gewelddadig en laf mag zijn, maar dat te harer verdediging kan aangevoerd worden: dat zij niet anders kan... Zoveel jaren later staat de schrijver nog steeds achter de woorden die hij toen schreef. Op vraag van topacteur Josse De Pauw bewerkte Mark Schaevers de tekst voor het theater, Josse De Pauw bedacht het concept en brengt dat op de scène samen met Claron McFadden, Kris Defoort en Arnon Grunberg.  Een top cast dus!


Menu

Elk ticket dat via Inner Wheel Genk, Rotaract Genk of via één van de 3 Genkse Rotary Clubs verkocht wordt, levert directe steun op aan Levensloop - Stichting tegen kanker! We rekenen ook graag op de steun en de aanwezigheid van de Genkse Probus-leden.
Hoe gaan we te werk: een regulier ticket voor De Mensheid kost bij C-Mine 18 euro. Voor Levensloop bieden we het ticket aan voor de prijs van 30 euro. Voor die 12 euro extra krijgt u een receptie en een exclusieve meet & greet aangeboden met de acteurs en de schrijver van De Mensheid.
Dankzij de steun van de Stad Genk en jullie aanwezigheid kunnen we een mooie extra bijdrage leveren aan Levensloop.  Als we met 200 aanwezigen zijn, dragen we 3.600 euro af aan Levensloop! Meer dan de moeite waard dus om aanwezig te zijn met jullie clubleden, familie, vrienden en je netwerk.


Inscription

La date limite d'inscription est dépassée